Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...
  • Dé boekhandel van Katwijk en omstreken
  • Gratis retourneren
  • Thuisbezorgd voor 2 euro in Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg
  • Voor 12.00u besteld, dezelfde dag op te halen in onze winkel

Aanbevolen juni 2024

voorraad onbekend
€ 23,99
Geestspraak Belt, Henk van den
voorraad onbekend
€ 29,99
De weg volgen Comer, John Mark
voorraad onbekend
€ 24,99

'De bedoeling van het evangelie is niet alleen dat jij in de hemel komt, maar ook dat de hemel in jóú komt. 'We worden voortdurend gevormd door de wereld om ons heen. Als we ons in plaats daarvan door Jézus willen laten vormen, willen we dan ook bij Hem in de leer gaan? Comer schetst in De Weg volgen zijn hoopvolle visie op geestelijke groei. Hij zet de schijnwerper op onze cultuur en legt die naast inzichten uit de Bijbel over bijvoorbeeld de sabbat, eenvoud, vrijgevigheid en de waarde van gemeenschap. Comer laat zien hoe eeuwenoude principes en oefeningen de sleutel vormen om echt op Jezus te gaan lijken. Geestelijke disciplines helpen ons om te vertragen en in ons dagelijks leven ruimte te maken voor wat God alleen kan doen: ons diep vanbinnen veranderen. Volg de Weg van Jezus en ontwikkel een nieuwe Leefregel. Ontdek wat het leven voor je in petto heeft door bij Jezus te zijn, op Jezus te gaan lijken en als Jezus te gaan leven.

voorraad onbekend
€ 15,50

Augustinus' leven vanuit zijn Belijdenissen toegelicht

De kerkvader Augustinus (354-430) schreef zijn beroemd geworden boek de Belijdenissen voor een groot deel in de vorm van een gebed. Daarin blikt hij terug op zijn leven, hoe hij door God uit de duisternis werd getrokken tot Zijn wonderbaar licht.

Augustinus schreef het boek om drie redenen. Allereerst om de Heere te loven en groot te maken. In een lofzang bezingt hij de grootheid van God de Schepper en belijdt hij zijn schuld tegenover God. Vervolgens schrijft hij om andere mensen aan te sporen tot bekering en hen daarin te bemoedigen. De God, Die hem gezocht heeft en Die hem gevonden heeft, leeft nog en werkt nog! Ten slotte wil Augustinus met zijn Belijdenissen ook dwalingen weerleggen. Juist in het bestrijden van dwalingen zal ons inzicht in Gods Woord steeds helderder en duidelijker worden.

Aan de hand van sprekende citaten uit de Belijdenissen beschrijft de auteur het leven van Augustinus tot aan zijn bekering en doop in de paasnacht van 387. Daarin laat hij zien hoe tijdloos het werk van God in een mensenleven is.

Ds. A.J.T. Ruis is predikant van de Christelijk Gereformeerde Kerk te Katwijk aan Zee

voorraad onbekend
€ 24,99
God eerst Marsman-Polhuijs
voorraad onbekend
€ 19,99

Je bent jong en christen. Of je denkt erover na om Jezus te volgen. Je wilt Hem beter leren kennen, maar lezen in de Bijbel is niet zo makkelijk als het lijkt. Wat doe je dan?

Dit boek helpt je om dagelijks of wekelijks in de Bijbel te lezen. Je leest per dag ongeveer tien Bijbelverzen en een uitleg of gedachten over hoe je het toe kunt passen. Er is een vraag om over na te denken en een gebed om er met God over te praten.

Of je nu 14, 18 of begin twintig bent. Of je erg vertrouwd bent met de Bijbel of je de Bijbel wilt leren kennen. Of je nu alleen leest of met je gezin of met vrienden. Dit boek is voor jou als je regelmatig in Gods Woord wilt lezen. Zo leer je God en de Bijbel steeds beter kennen.

Zet God op de eerste plaats en ontdek Zijn plan voor de wereld en voor jouw leven.

NBV21 Jongerenbijbel Putten, Bram van; Zonnenberg, Corine; Ma
voorraad onbekend
€ 59,95

NBV21 Jongerenbijbel
Zeer uitgebreide Jongerenbijbel bij de NBV21, met bijdragen die geschreven zijn door een interconfessioneel team van auteurs. De Bijbel verschijnt in samenwerking met de jongerenorganisaties BEAM, HGJB, IJD, MOVE en WAY. Deze nieuwe Jongerenbijbel helpt jongeren om zelf de Bijbel te lezen en de relevantie van dit boek te ontdekken voor hun eigen leven. De Jongerenbijbel bevat veel extra content zoals themaroutes, personenpagina's en themapagina's. Daarmee is deze Jongerenbijbel een gids die je helpt om je mening te vormen over actuele thema's en te groeien in je geloof.
Uniek aan deze Jongerenbijbel:
- Bijbel met veel extra content, zoals themaroutes om je weg door de Bijbel te vinden en je te verdiepen in Bijbelse thema's.
- Met personenpagina's en themapagina's die aansluiten bij de leefwereld en (geloofs)vragen van jongeren van verschillende leeftijden.
- Geen pasklare antwoorden, maar handvatten om zelf op zoek te gaan.
- Bijdragen geschreven door een team van auteurs uit verschillende kerken in Nederland en Vlaanderen, onder wie Bram van Putten, Corine Zonnenberg, Corjan Matsinger, Ilse Visser, Pieter Both, Raymond Hausoul, Stephen van der Leij en Tabitha van Krimpen.
- Jongerenbijbel bij de nieuwste Bijbelvertaling (NBV21).
De inhoud van de Jongerenbijbel sluit aan bij de belevingswereld van jongeren die naar de middelbare school gaan en oudere jongeren.
Extra: Wordt geleverd met een hoes met 6 unieke en eigentijdse covers: 1 standaardcover en 5 covers van verschillende jongerenorganisaties. Dankzij de flexibele band slaat de Bijbel goed open.

voorraad onbekend
€ 13,99