Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...
  • Dé boekhandel van Katwijk en omstreken
  • Gratis retourneren
  • Gratis thuisbezorgd in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg
  • Voor 12.00u besteld, dezelfde dag op te halen in onze winkel

Onverwachte ontmoetingen

Drie winterse verhalen

Diverse

Onverwachte ontmoetingen

Diverse


Prijs: € 20,-
Voorraad#stock_type# onbekend

'Onverwachte ontmoetingen' is een sfeervolle kerstnovellebundel met bijdragen van Amanda Wen, Amanda Barratt en Sarah Sundin.
In In ander licht van Amanda Wen is Emma Trowbridge vastbesloten om haar studenten een prachtige Kerst te geven. Maar dan duikt er op school een rivaal op uit haar jeugd: Frederick Oberstein. Zelf was hij liever ook ergens anders geweest. Kunnen ze elkaar toch in een nieuw licht leren zien?
In Stromen van zegen van Amanda Barratt probeert een vrouw haar buitenechtelijke kind in leven te houden in een koude winter. Dan ontmoet ze in de straten van Londen een veteraan uit de Franse oorlog. Overwint liefde de duisternis van twee gebroken verledens?
In Thuis bij jou van Sarah Sundin keert gevechtspiloot Peter terug naar huis. Hij probeert de hoop en vrede terug te vinden die de oorlog van hem heeft afgenomen. Onderweg ontmoet hij een klein meisje dat zijn vriendschap nodig heeft. Kan hij haar moeder, die weduwe is, ervan overtuigen dat hij niet meer de pestkop is die hij ooit was?

De donkerste maand van het jaar leent zich bij uitstek om te lezen. In deze kerstnovellebundel zijn drie winterse novelles opgenomen van bekende auteurs uit ons fonds: Sarah Sundin, Amanda Barratt en Amanda Wen. Om cadeau te geven of gewoon zelf te houden. Omdat wegdromen bij een romantisch verhaal het fijnste is wat er bestaat, zeker als het buiten koud is. En ook na de feestdagen zijn deze historische novelles een heerlijk tijdverdrijf!

EAN : 9789029735568
Auteur(s) : Diverse
Taal : Nederlands
Onderwerp : Verhalenbundels
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Verschenen : Oktober 2023
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 400
Afmetingen : 215 x 141 x 31 mm
Gewicht : 440 gram
Velden met een * zijn verplicht